Specialiteiten slagerij Jankees

Over ons

Specialiteitenslagerij Jankees is een ambachtelijke slager. Jankees kent de herkomst van al het vlees. Zo komt het rundvlees onder andere van de biologische Agnusfokkerij Poelzicht in ’s Heer Abtskerke en het kippenvlees van uitloopkippen in Hendrik-Ido-Ambacht. Vleeswaren maakt Jankees zoveel mogelijk zelf. Zo is er veel vraag naar zijn Zeeuwse beenham, gebraden gehakt, rundertong en pekelvlees. Maar ook voor de filet americain en de kip-kerriesalade maken klanten graag een omweg.

Oog voor hygiëne en milieu
Iedere dag beter, dat is het motto waarmee Jankees en zijn collega’s dagelijks aan de slag gaan.  We leggen de lat steeds hoger en doen er alles aan het beste vlees en de lekkerste vleeswaren en salades te verkopen. Daarnaast hebben we oog voor service, hygiëne en duurzaamheid. Zo is de slagerij HACCP-gecertificeerd en beperken we het gebruik van plastic verpakkingen zoveel mogelijk. Wilt u meer dan alleen een stukje vlees? We helpen u graag op weg met advies en culinaire tips.

BBQ en koude buffetten
Jankees biedt u de keuze uit verschillende, compleet verzorgde BBQ pakketten. Bij grote groepen is het zelfs mogelijk om bestek en borden te gebruiken. De afwas wordt door ons verzorgd!  Daarnaast hebben Jankees en zijn team volop ervaring met het verzorgen van koude buffetten en luxe hapjes voor feestjes en partijen. Het is voor hen heerlijk om ook op zo’n manier met het slagersvak bezig te kunnen zijn. Wat mogen we voor u verzorgen?

 

Meer nieuws

Mededeling ivm dag gesloten

MEDEDELING   DINSDAG 4 JUNI EN  DINSDAG 11 JUNI   IS ONZE WINKEL ...

LEES MEER

MEDEDELING!

Koningsdag zaterdag 27 april a.s. Deze dag is onze winkel de gehele dag gesloten. Hemel...

LEES MEER

MEDEDELING

DINSDAG 13 EN 20 FEBRUARI 2024 IS ONZE WINKEL DE GEHELE DAG GESLOTEN. DE REST VAN DE WE...

LEES MEER
ALLE NIEUWSBERICHTEN