Specialiteiten slagerij Jankees

Over ons

Specialiteitenslagerij Jankees is een ambachtelijke slager. Jankees kent de herkomst van al het vlees. Zo komt het rundvlees onder andere van de biologische Agnusfokkerij Poelzicht in ’s Heer Abtskerke en het kippenvlees van uitloopkippen in Hendrik-Ido-Ambacht. Vleeswaren maakt Jankees zoveel mogelijk zelf. Zo is er veel vraag naar zijn Zeeuwse beenham, gebraden gehakt, rundertong en pekelvlees. Maar ook voor de filet americain en de kip-kerriesalade maken klanten graag een omweg.

Oog voor hygiëne en milieu
Iedere dag beter, dat is het motto waarmee Jankees en zijn collega’s dagelijks aan de slag gaan.  We leggen de lat steeds hoger en doen er alles aan het beste vlees en de lekkerste vleeswaren en salades te verkopen. Daarnaast hebben we oog voor service, hygiëne en duurzaamheid. Zo is de slagerij HACCP-gecertificeerd en beperken we het gebruik van plastic verpakkingen zoveel mogelijk. Wilt u meer dan alleen een stukje vlees? We helpen u graag op weg met advies en culinaire tips.

BBQ en koude buffetten
Jankees biedt u de keuze uit verschillende, compleet verzorgde BBQ pakketten. Bij grote groepen is het zelfs mogelijk om bestek en borden te gebruiken. De afwas wordt door ons verzorgd!  Daarnaast hebben Jankees en zijn team volop ervaring met het verzorgen van koude buffetten en luxe hapjes voor feestjes en partijen. Het is voor hen heerlijk om ook op zo’n manier met het slagersvak bezig te kunnen zijn. Wat mogen we voor u verzorgen?

 

Meer nieuws

DINSDAG 14 SEPTEMBER ZIJN WIJ DE GEHELE DAG GESLOTEN

In verband met persoonlijke omstandigheden zijn wij dinsdag 14 september de gehele dag ges...

LEES MEER

ZATERDAG 28 AUGUSTUS ZIJN WIJ GESLOTEN!

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 28 augustus 2021 een dagje gesloten. Vanaf dinsdag 31...

LEES MEER

Koningsdag gesloten.

Goedemorgen. In verband met Koningsdag zijn wij dinsdag 28 april heel de dag gesloten....

LEES MEER
ALLE NIEUWSBERICHTEN